A Kétfecske válaszol

Igen, a Bohém Tanya egy létező hely. Itt lakik a Kétfecske. A teljes neve:
Bohém Tanya Közösségi Műhely.
Nem, nem Budapesten található, hanem
Mosonmagyaróváron, a Templom utca 5. szám alatt.

Bohém Tanya Közösségi Műhely, Mosonmagyaróvár, Templom utca 5.

Itt retextil van. Textil újrahasznosítás. Használt ruhákból készülnek dolgok: táskák, puffok, kosarak, labdák, ékszerek, szőnyegek, bármi, ami textilből lehetséges. Varrás is van. Lakástextilek, szütyők, a hulladékmentes életmód kellékei. Egyedi ruhák. Újrahasznosított, nulla hulladékos ruhák is.

Be lehet jönni, igen. Hétköznap rendszerint reggel 8-tól délután 3-4-ig itt vagyok, gyere!

Ha mégis bizonytalan vagy, vagy nem mersz bejönni, nyugodtan hívj fel ezen a számon: +36 20 37 27 607 Ha nem veszem fel, visszahívlak! 🙂

De lehet írni üzenetet is a hello@ketfecske.hu email címre, vagy itt a kapcsolat oldal üzenetküldőjében. Vagy írhatsz messengeren is a Kétfecske oldalnak. Bármelyik jó, egy napon belül válaszolni fogok.

Na, szóval: közösségi műhely. Ez azt jelenti, hogy ide sokan járnak. Hogy be lehet jönni bátran! Vannak foglalkozások, különböző programok, események gyerekeknek és felnőtteknek. Lányoknak és fiúknak. Néniknek és bácsiknak.
(persze, most a covid-ügy miatt kicsit másképp, mint rendesen lenne)
Az a helyzet, hogy most egyelőre nem hirdetek meg nyilvános foglalkozásokat, mert nem szeretnék összeültetni 8 vadidegen embert, a 8 vadidegen vírusával (viccelek, persze, nincs is vírusuk, haha 🙂
Most a műhelyben főképp családi programokat tartunk, családi-barátit, 4-8 főnek. Tehát nem kell meghirdetett eseményre várni, bátran kapjátok a telefont, és kérdezzétek meg, mikor jöhettek! Mert jöhettek, sőt, gyertek, várlak szeretettel!

Bohém Tanya Közösségi Műhely
H-9200 Mosonmagyaróvár, Templom utca 5.
+36 20 37 27 607
hello@ketfecske.hu
ketfecske

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Oldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ. Az oldal használatával beleegyezik a sütik használatába.
Elfogadás