Szolgáltatások

„A művészet lemossa a lélekről a mindennapok porát.” Pablo Picasso

Szükségünk van az alkotásra, a kreatív energiák felszabadítására, a valódi énidőre. Kell, hogy kiszálljunk egy kicsit a mókuskerékből, hogy létrehozzunk valami csodát a saját kezeinkkel. A művészet, a kreatív alkotás lélekgyógyító, feszültségoldó hatása elvezet a mélyebb önismerethez, formálja személyiségünket, és segít a belső harmónia elérésében.

Kétfecske játszóházak, workshopok

Retextil, varrós és egyéb kézműves workshopok, foglalkozások minden korosztálynak. A Kétfecske tematikus kiscsoportos foglalkozásai során „azt csinálsz, amit akarsz”, nincs rossz megoldás, nincs félresikerült végeredmény. Mert nem is a végeredmény a lényeg, hanem maga az alkotás folyamata, az, hogy elmélyülj, hagyd, hogy az érzelmeid irányítsanak, hogy a szívedből alkoss. A technikai segítséget, az iránymutatást itt megkapod, a többi mind a Te feladatod, a Te eredményed, a Te örömöd.

Bohém Tanya Közösségi Műhely

Mosonmagyaróvár központi, de csendes utcájában található, alkalmas különböző kiscsoportos rendezvények lebonyolítására, közös alkotásra, önálló vagy vezetett foglalkozásokra. Lehet ez egy szülinapi zsúr, egy alkotó hangulatú lánybúcsú, egy csapatépítő tréning. A Bohém Tanya szívesen vendégül lát más kézműveseket, alkotókat, ha szükségük van egy helyiségre kiscsoportos foglalkozásaik számára. A Bohém Tanyán a varróműhely gépei, eszközei bérelhetők egyéni munkára is. Várjuk jelentkezésedet!

Kétfecske kirepül

Játszóházak, workshopok külső helyszíneken. Intézményeknek, szervezeteknek ajánljuk: falunapok, fesztiválok, táborok, csapatépítő tréningek, tematikus rendezvények izgalmas programeleme a játszóházunk. Néhány órás, egész napos, vagy akár több napos időtartamban is!

Kétfecske retextil bolt

Szőnyegek, kárpitok, díszletek, kisebb-nagyobb lakberendezési tárgyak, táskák, textilékszerek használt textíliákból retextil technikával. Nincs két egyforma darab, a lehetőségek száma végtelen. Megrendelés előtt inspirálódj!

Kétfecske varroda

Menyasszonyi ruhák, koszorúslány ruhák, alkalmi ruhák, népviseletek vagy egy szuper darab a hétköznapokra. Valami valóban egyedire vágysz? Olyat szeretnél, amit nem találni a kölcsönzőben? Esetleg olyan ruhát, amit nem tudsz készen megrendelni a netről? Vagy valamiért nem jók neked a boltokban található konfekcióméretek? Van egy saját ötleted, aminek a megvalósításában segítségre van szükséged? Keress meg, megbeszéljük, és elkészítem!

Kétfecske környezettudatos ruhák

Női szabóként készítettem már több menyasszonyi ruhát, alkalmi ruhákat, egyedi jelmezeket, zsűriztettem népviseleteket. Az igazi nagy kihívást azonban a nulla hulladékos, újrahasznosított ruhák jelentik számomra. Ezzel a témával még nagyon kevesen foglalkoznak, viszont a környezetünk szempontjából nagyon fontos, hiszen a ruhaipar az egyik legszennyezőbb és legpazarlóbb iparág a világon. Szeretnél minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyni a ruhatáraddal? Kevés, de minőségi ruhára vágysz? Van egy olyan textiled, amihez fontos emléked fűződik, és szeretnéd valamilyen formában megőrizni, valamibe beledolgozni? Jelentkezz, megtervezzük, megvalósítom!